Skaliraj svoj inovativni biznis

Skaliraj svoj inovativni biznis

Prijavi svoje rešenje

Pogledaj ove savete pre popunjavanja prijave:

  • Mi u A1 verujemo u otvorenu komunikaciju. Zato, možeš slobodno da nam jasno i iskreno kažeš šta za tebe predstavlja partnerstvo sa A1.
  • Prilikom prijave, pošalji nam najnoviju verziju pitch deck-a. Podstičemo te da nam detaljno predstaviš svoje rešenje i ono što je najbitnije - koji problem korisnika i na koji način rešava. Slobodno navedi i ostvarene trakcije na tržištu, testemonijale korisnika kao i planove za razvoj budućeg poslovanja.
  • Imaj na umu da evaluacija i potencijalno uspostavljanje saradnje sa kompanijom poput A1 može potrajati nekoliko meseci.
  • Budi svestan izazova u razvoju svog poslovanja i u rastu broja korisnika koji se očekuje u slučaju uspostavljanja saradnje. Osiguraj da postoji plan za njihovo rešavanje. Važno je da postoji tvoja otvorenost i iskrenost u vezi sa ovim izazovima i planovima tokom naših razgovora.
  • Uzmi u obzir da želiš da uspostaviš saradnju sa kompanijom koja strogo poštuje sve važne regulatorne propise u domenu telekomunikacija na lokalnom tržištu. Bitno je da i tvoje poslovanje bude regulatorno usklađeno kako bismo ostvarili saradnju.
  • Tokom evaluacije, želimo da se dobro upoznamo sa tvojim proizvodom i timom. Bilo kakve reference, testemonijale korisnika i investitora ili druge relevantne informacije koje možeš unapred da pripremiš biće nam od velike pomoći. Takođe, važno je da ključni članovi tima budu dostupni za razgovore tokom evaluacionog procesa.

Karaktera 0/300

Pitanja?

Rado ćemo da odgovorimo.