Najbrži put do partnerstva!

Tematski pozivi su kreirani da reše specifičan problem koji smo prepoznali u radu sa korisnicima. Ukoliko prepoznaješ da tvoj proizvod rešava problem koji je naveden u pozivu, prijavi svoje rešenje jer je to najefikasniji put za uspostavljanje saradnje. 

Najbrži put do partnerstva!

Tematski poziv

Osnažimo biznise inovativnim digitalnim rešenjima

Namera nam je da na najviši nivo podignemo digitalno iskustvo poslovnih korisnika. Ako imaš rešenje koje može unaprediti njihovo poslovanje, ovaj poziv je namenjen baš za tvoj proizvod.

Prijave za tematski poziv su zatvorene 20. oktobra 2023, ali uvek možeš da pošalješ prijavu na naš otvoreni poziv putem linka Postani partner.

 

Tvoj startap, naše iskustvo

 

U doba digitalne transformacije, prepoznajemo koliko je važno da stalno unapređujemo našu ponudu i ispunimo sve veće zahteve poslovnih korisnika. U ovom trenutku, oni se suočavaju sa različitim izazovima u unapređenju svog digitalnog poslovanja, a mi u A1 težimo da im pomognemo da ih prevaziđu i ostvare napredak.

Zato smo u potrazi za partnerima koji su spremni da nam pruže inovativan B2B ili B2B2C digitalni proizvod, kompatibilan sa SaaS poslovnim modelom i na taj način pomognu našim biznis korisnicima da se uspešno prilagode digitalnom dobu i unaprede efikasnost svog poslovanja. 

Pridruži nam se kako bismo zajedno gradili inovativno digitalno okruženje.

 

Šta dobijaš učešćem u A1 tematskom pozivu

Priliku da brže dođeš do većeg broja korisnika

Priliku da brže dođeš do većeg broja korisnika

Mentorstvo sa A1 ekspertima različitih profila

Mentorstvo sa A1 ekspertima različitih profila

Korišćenje A1 infrastrukture

Korišćenje A1 infrastrukture

Pristup poslovnim partnerima i drugim tržištima A1 Grupe

Pristup poslovnim partnerima i drugim tržištima A1 Grupe

Put od izazova do partnerstva

01 Otvaranje prijava

20. septembar 2023.

Tematski poziv "Osnažimo biznise inovativnim digitalnim rešenjima" se uskoro otvara. Pripremi svoju prijavu.

02 Kick-off događaj

20. septembar 2023.

Save the date - pridruži nam se i saznaj sve neophodne informacije o tematskom pozivu, kao i odgovore na sva pitanja.

03 Zatvaranje prijava

20. oktobar 2023.

Nakon prikupljanja svih prijava i zatvaranja konkursa, prelazimo na proces selekcije i evaluacije.

04 Proces selekcije

od 21. oktobra do 20. novembra 2023.

U ovoj fazi prolazimo kroz detaljnu analizu i evaluaciju predloženih rešenja svih učesnika koji su ispunili osnovne uslove tematskog poziva.

05 Testiranje saradnje

od 14. decembra 2023.

Sprovođenjem PoC/pilot projekata, proveravamo kompatibilnost i uspešnost potencijalne saradnje, kako bismo definisali optimalni model partnerstva.

06 Očekivani početak partnerstva

od 1. aprila 2024.

Nakon uspešnog testnog perioda i dogovorenog modela saradnje, uspostavljamo dugoročno partnerstvo.

Odgovori na pitanja

Koji je naredni korak, nakon što pošalješ prijavu?

Nakon što pošalješ prijavu, dobićeš potvrdu o prijemu i povratne informacije o narednim koracima. Sledeći korak je proces selekcije i evaluacije u kojem utvrđujemo da li su ispunjeni osnovni kriterijumi. Ako su ispunjeni svi uslovi, pozvaćemo te u finalnu fazu selekcijskog procesa - pitch. Sve učesnike koji ne ispunjavaju uslove obavestićemo o tome uz navođenje razloga takve odluke.

Kako izgleda proces selekcije i evaluacije potencijalnih A1 partnera?

Proces selekcije i evaluacije uključuje inicijalnu procenu da li su ispunjeni osnovni kriterijumi kako bismo postali partneri. Neki od najvažnijih kriterijuma jesu da imaš digitalni proizvod, prve korisnike, idealno SaaS poslovni model, kao i to da li rešenje upotpunjuje naš portfolio proizvoda i da li je spremno za dalji rast. 

Naredni korak je intervju tokom kojeg želimo da se bolje upoznamo. Tada ćemo saslušati tvoj pitch, videti demo proizvoda i razgovarati o detaljima poslovnog modela i mogućnostima saradnje. 

Nakon intervjua, obavestićemo te o eventualnim dodatnim razgovorima, kao i o odluci da li smartamo da smo odgovarajući partner za tvoj biznis.

Šta sve možeš da očekuješ u procesu uspostavljanja saradnje?

U procesu uspostavljanja saradnje možeš očekivati sledeće korake. Prvo, detaljnije ćemo razmotriti kako bi naše partnerstvo moglo da izgleda, uključujući razmatranje različitih modela poslovne saradnje. Zatim, kroz sprovođenje PoC (dokaz koncepta) ili pilot projekta, testiraćemo izabrani model saradnje, proveriti njenu izvodljivost i evaluirati rezultate. Na osnovu uspešnosti PoC/pilot projekta, donećemo odluke o daljim koracima u procesu uspostavljanja saradnje.

Da li je prednost ukoliko imaš prethodna iskustva u saradnji sa korporacijama kao partnerima?

Prepoznavanje kvaliteta tvog proizvoda i tvoje firme kao potencijalnog partnera od strane drugih korporacija je zaista vredan pokazatelj. Iako to smatramo prednošću, važno je napomenuti da to nije osnovni kriterijum koji se očekuje da ispuniš. Čak i ako nemaš prethodna iskustva u saradnji sa drugim korporacijama, ključno nam je da vidimo dokaze o tržišnom interesu za tvoj proizvod i da je spreman za dalji razvoj. To je ono na šta ćemo najviše obratiti pažnju. 

Šta je sve potrebno da pripremiš kako bi poslao što adekvatniju prijavu?

Da bi prijava bila kvalitetna i odražavala profesionalnost koju cenimo kod naših budućih partnera, pripremili smo za tebe korisne savete na našoj stranici za prijave. Pažljivo popuni prijavu za partnerstvo kako bismo imali sve potrebne informacije.

Poseban fokus stavljamo na slanje najnovije verzije tvog pitch deck-a. Želimo da saznamo više o korisnicima tvog proizvoda, njihovom zadovoljstvu, kanalima prodaje, troškovima, održivosti poslovnog modela, planovima za budući razvoj, finansijskoj ostvarivosti i timskim sposobnostima. Posebno nam je važno da su principi fer poslovanja i usklađenosti sa svim regulatornim propisima tvoj prioritet.

Pažnja i profesionalan pristup pri popunjavanju prijave su ključni za početak uspešne saradnje.

Na koji način možeš da postaneš A1 partner?

Naš program partnerstva je stalno otvoren i možeš se uvek prijaviti na stranici Postani partner. Bez obzira da li razvijaš B2B ili B2C proizvod, radujemo se da se upoznamo sa tvojim rešenjem. Takođe, poseti našu stranicu Tematski pozivi gde možeš pronaći aktuelne pozive za specifična rešenja. Ovi pozivi su vremenski ograničeni, zato ne propusti priliku da se prijaviš!

Kako da znaš da li je ovaj program za tvoj biznis?

Imaš inovativan digitalni proizvod, prve prave korisnike, idealno SaaS poslovni model i želiš da ubrzaš rast svog poslovanja? Naš program je idealan za tvoj biznis! Kroz partnerstvo sa A1 imaš priliku za rast i skaliranje. Nudimo ti mogućnost da svoj proizvod ponudiš mreži naših korisnika i ubrzaš tržišni rast.

Kome je namenjen A1 program partnerstva?

Partnerstvo sa A1 namenjeno je startapima u seed i fazi rasta, kao i drugim tehnološkim kompanijama koje razvijaju inovativna rešenja. Ako tvoj digitalni proizvod daje dodatnu vrednost korisnicima, rešava njihove stvarne probleme i prvi korisnici su ga dobro ocenili - vreme je za korak dalje. Unapredi proizvod, ubrzaj prodaju i poboljšaj poslovanje kroz partnerstvo sa nama.

Skaliraj svoj biznis uz partnerstvo sa A1

Postani partner

Pitanja?

Rado ćemo da odgovorimo.